Vill du bo i bostadsrätt invid Skillebyholm?

Skillebyholm är en 50 hektar stor gård med skog, åkrar, park och här bedrivs en mångfacetterad verksamhet med utbildningar i trädgårdsodling och entreprenörskap, kortare kurser, det finns odlingar i växthus och på friland, en gårdsbutik, restaurang, sommarcafe och mycket annat.

Sedan tiotalet år tillbaka har vi även skapat möjligheter för människor som vill bo i denna vackra miljö att köpa tomter och bygga hus. Det har styckats av totalt 17 tomter och alla villatomter är sålda. Det finns en tomt kvar och på den är det möjligt att bygga fyra lägenheter. Lägenheterna kan byggas i olika storlekar och det kommer att bildas en bostadsrättsförening för ändamålet. Eftersom vi är i en tidig fas av projektet finns det nu möjlighet att anmäla intresse för att köpa en lägenhet och bo i området. Till viss del kommer det även vara möjligt att forma sitt eget framtida boende.

 Länk till gällande detaljplan:
https://www.sodertalje.se/bo-och-bygga/planering/gallande-detaljplaner/detaljplaner2016/detaljplan-for-skilleby4-59/
 
Om du är intresserad av att bo i en framtida bostadsrätt invid Skillebyholm får du gärna maila ditt intresse till kristoffer.luthi@gmail.com
 

Etiketter: boende

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln