Skillebyholm söker praktikanter till odlingssäsongen 2021

Skillebyholm, Järna, en biodynamisk trädgård med grönsaksodling, örtagård, blomsterträdgård och plantskola. Det vi skördar säljs främst i vår Gårdsbutik, eller tillagas  hos Restaurang Varma Skillebyholm. På Skillebyholm bedrivs också vuxenutbildning inom trädgård. Inriktningen är odling, med fokus på hållbarhet och ekologi, all vår odling sker enligt biodynamiska metoder. Är du intresserad av att följa med en säsong i våra trädgårdar? Vi söker två praktikanter till grönsaksodlingen, örtagården & blomsterodlingen, med inslag av parkskötsel.

Detta gäller säsongen 2021 vilken sträcker sig ca 15/4 – 15/10.
Kontakta kontoret 08-551 577 85 (mån-fre kl.9.00-15.00)
eller maila till: info@skillebyholm.com
 OBS! Lämna ditt telefonnummer så att trädgårdsmästarna kan kontakta dig!
 Välkommen med din ansökan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln