Ansök till Komvux Trädgård

Vi erbjuder en ettårig trädgårdsutbildning inom kommunala vuxenutbildningen (KOMVUX) för dig som siktar på jobb inom trädgårdsbranschen. Utbildningen är för vuxna, på gymnasienivå och kursstart sker i början av januari och mitten av augusti. Utbildningen är CSN-berättigande.

Du ansöker via din hemkommun

Ansökan ska alltid göras genom vuxenutbildningen i din hemkommun oavsett var i landet du bor. Skillebyholm har avtal med Södertälje, Salem, Nykvarn, Botkyrka och Huddinge kommun. Bor du i en annan kommun än de fem uppräknade ska du kontakta studievägledaren på vuxenutbildningen i din hemkommun och be dem söka kontakt med någon av våra samarbetskommuner. Det är Vuxenutbildningen i din hemkommun som beslutar om vilka som blir antagna till utbildningen från just din kommun. Vänd dig till dem för att ta reda på vilka kriterier som gäller. Om just din studievägledare inte känner till vår utbildning, så tipsa gärna om vår hemsida och be dem kontakta oss om de vill veta mer om utbildningens innehåll.

Ansökningsperioden för kursstart jan. 2020 är nu stängd.

Ansökningsperioden för kursstart i januari 2020 är nu stängd. Under våren öppnar vi för ny ansökan, då med start augusti 2020. Så snart vi får besked om när ansökningsperioden startar kommer vi att avisera det här och på Facebook/Instagram.