Vildvux på Skillebyholm är en mötesplats för hållbar gastronomi i form av en restaurang för lunch, konferens, event, fika, middagar och kurser. Vi serverar handgjord vällagad ekologisk mat med råvaror från Skillebyholm och från närområdet med inspiration från hela världen. Samarbete med trädgårdsmästarna, bönderna och övriga producenter i området gör att vi alltid har de bästa råvarorna att arbeta med som säsongen erbjuder . Vildvux ska vara en hållbar restauarang på alla sätt, för miljö, människa och ekonomi. Hållbar gastronomi för våra gäster och oss som jobbar här. Kolla vår Instagram eller här på vildvux.se för vad som händer, serveras och för öppettider. Varmt välkommen!

Kurser

Vi håller kurser inom matlagning med teman som "från jord till bord" eller "matlagning på säsongens råvaror" mm. Vi planerar även gärna en kurs efter dina önskemål. Mejla oss på kontakt@vildvux.se.  
Kolla vår Instagram eller på vildvux.se för vilka kurser som är aktuella.

Event

Hos oss kan du ha konferens, bröllopsfest, kalas eller möte oavsett små eller större sällskap. Vi anpassar beställningen efter dina önskemål. Vi har inte kontinuerligt öppet kvällstid men du är naturligtvis välkommen att boka privat middag hos oss för ett lite större sällskap. 

När det är marknad eller andra event på Skillebyholm, höstmarknad, julmarknad eller valborgsfirande mm serverar Vildvux mat och dryck både i restaurangen och ute i parken. 

Fyll i intresseanmälan så återkommer vi med vad vi har att erbjuda. Du kan även mejla restaurangen direkt på kontakt@vildvux.se

Catering

Vi tar gärna emot cateringuppdrag, stora som små men alltid ekologiska och så långt som möjligt mat på råvaror från vårat närområde. Vi bakar alla våra bröd och bakverk själva. För att beställa catering, bröd eller andra bakverk kontakta kontakt@vildvux.se

Publika middagar

För att ha koll på när vi har publika  middagar som kan vara allt från pubkväll till fine dining ber vi dig följa oss på Instagram.

Kontakt

Vildvux drivs av Anders Eldö och Kristina Holmsen med personal. 
kontakt@vildvux.se
Vildvux, Skillebyholm 6, 153 91 Järna