Restaurang Varma Skillebyholm

28 september öppnar vi äntligen Restaurang Varma Skillebyholm igen!
Våra nya öppettider:
Måndag-onsdag 10-16, torsdag-fredag, 10-19 (pizzakvällar 16-19) samt lördag 10-16. 

Vi är nu supertaggade, efter att under våren varit tvingade att hålla stängt på grund av restriktionerna.
Tusen tack till alla er som istället fikat, lunchat eller ätit pizza i vårt Sommarcafé – ni har hjälpt oss att överleva. Det känns fantastiskt roligt att nu få välkomna er tillbaka till restaurangen igen!

Kommer vi att ha grönsaker från Skillebyholm med omnejd? Självklart! Vi jobbar vidare med bra råvaror från lokala producenter. Kommer vi att hålla oss till vegetariska rätter på menyn - ja! Kommer vi att ha buffé som tidigare - nej. Corona har hjälpt oss ställa om. Precis som frågan om minskat matsvinn och hur vi kan vara med och påverka den.

Vi passar också på att välkomna våra nya medarbetare, Henrik och Marike som tillsammans med Andreas, Nadja, Patrik, Faisal, Mathias och oss ser till att fylla restaurangen med mat, fika och liv.
 

Öppettider

Måndag-onsdag: 10.00-16.00
Torsdag-fredag: 10.00-19.00
Lördag: 10.00-16.00


lunch serveras 10.30-14.00
pizzakvällar to-fr 16.00-19.00

Kontakt

Tel: 08-551 577 84 
E-mail: info@varmasverige.se
Hemsida: www.varmasverige.se

Meny Restaurang Varma

Här kommer vi inom kort presentera Restaurang Varmas nya meny. Den gäller from. 28 september, då restaurangen åter öppnar sina portar!

Om Varma Sverige AB

Restaurangen på Skillebyholm drivs av Varma Sverige AB. De arbetar med biodynamisk, ekologisk eller på annat sätt hållbar, tillagning och servering av mat. I centrum för det de gör står maten, men de tillhandahåller också anpassade praktikplatser och arbetstillfällen för personer med speciella behov.
Ekologi på alla områden – mat, människa, ekonomi.

Varma värdesätter hållbar och innovativ mat. Social ekonomi, kvalitet och samverkan. Omtanke, tydlighet och ekonomisk trygghet. Förståelse för olika förutsättningar, närvaro och ansvar.