Skillebyholms Höstmarknad

Söndag 6 september 2020, 10.00-16.00

Skillebyholms årliga höstmarknad är mycket omtyckt.  På marknaden säljs ekologiska och biodynamiska produkter och kvalitetshantverk.
Skillebyholm serverar sin egen biodynamiska lunchbuffé. På området finns även kaffe/te & kakor, korv och andra godsaker till försäljning. Skillebyholms gårdsbutik är öppen hela dagen.
Bland varorna som säljs finns bland annat bröd, honung, keramik, bruksföremål, smide, smycken, blommor,barnkläder, yllekläder, korgar, hantverk, leksaker och mycket mer.
Lunchbufférestaurangen och Gårdsbutiken tar emot kortbetalningar, de flesta andra försäljarna tar endast emot kontanter.
Bilparkering mot en avgift på 50 kr/bil finns, betalas kontant eller med Swish.
Se turlistor för buss med SL  (hållplats Skilleby).

Intresserad av att ställa ut?

Intresserade nya utställare är välkomna att kontakta Skillebyholms kontor för att se om en inbjudan till höstmarknaden är möjlig. Maila eller posta en beskrivning av det du vill sälja helst med bilder på produkterna.
Vi värnar om att de varor och produkter som säljs på marknaden är biodynamiska/ekologiska och gedigna hantverk. Antalet platser är begränsade, och höstmarknadens ledning förbehåller sig rätten att godkänna eller neka försäljare att delta.
Skillebyholms kontor
Tel. 08-551 577 85 , mån-tor. kl. 9.00-12.00
Epost: info@skillebyholm.com
Adress:
Stiftelsen Skillebyholm
Skillebyholm 7
153 91 Järna