Skillebyholms Höstmarknad - 2021
Vi hoppas snart kunna presentera hur årets höstmarknad kommer se ut

Höstmarknaderna på Skillebyholm uppskattas av många besökare och försäljare. Vanligtvis deltar runt 140 försäljare på marknaden och flera tusen besökare. Många upplever det som en efterlängtad och festlig händelse under året.  Genom de talrika besökarna uppstår fina möten och även trängsel. Just trängsel är något som myndigheterna rekommenderar oss att undvika och till och med förbjuder även fortsättningsvis till följd av risk för smittspridning av Coronaviruset. Vi uppdaterar oss löpande om vilka restriktioner som gäller och kommer presentera årets upplägg under våren. Nedan ser du en beskrivning av hur vi genomförde höstmarknaden 2020. Mycket möjligt att det kommer bli på ett liknande sätt 2021.
Anpassad höstförsäljning, eventuellt aktuellt även 2021
I och med rådande situation har vi fått tänka om och "arbeta i det lilla".  Vid fem tillfällen under hösten 2020 bjöd vi därför in ett fåtal biodynamiska/ekologiska/hållbara leverantörer, som fick chansen att visa upp och sälja hela sitt sortiment till våra kunder och besökare.  Vid dessa tillfällen kunde du som kund också träffa våra trädgårdsmästare och köpa Skillebyholms nyskördade grönsaker, plantor och snittblommor. Sommarcaféet hade öppet och serverade lunch och fika. Givetvis var även Gårdsbutiken öppen! 
Vi hoppas att nästa år bjuder på nya möjligheter så att vi kan genomföra Skillebyholms höstmarknad söndagen den 5 september 2021. Då hoppas vi att få återse er alla igen.

Höstmarknaden i bilder, från tidigare år: