Skillebyholms Höstmarknader 2022

Höstmarknaderna på Skillebyholm uppskattas av många besökare och försäljare. Vanligtvis deltar runt 140 försäljare/utställare på marknaden och flera tusen besökare. Många, däribland vi, upplever det som en efterlängtad och festlig händelse under året.  Genom de talrika besökarna uppstår fina möten, men även trängsel, vilket gjort att vi fått dra ner på antalet marknadspltser och då även besökare de senate två höstarna, som präglats av pandemi och restriktioner.
Ny satsning inför hösten 2022:
Det ofrivilliga uppehållet av vår traditionella höstmarknad gav oss tillfälle att tänka till och göra lite förändringar. Eftersom marknaden vuxit till ett format som blev alltmer ohanterligt för en liten plats som Skillebyholm, har vi valt att anordna tre separata Höstmarknader under hösten 2022:
lördag 3 september (10.00-16.00)
lördag 10 september (10.00-16.00)
lördag 17 september (10.00-16.00)
Vi har bjudit in alla våra tidigare Höstmarknadsdeltagare (och ett gäng nya!) och hoppas på stor uppslutning, nu när vi äntligen får lov att åter ordna folkfest här på Skillebyhom!
Under samtliga höstmarknader har vi öppet i Gårdsbutiken och på Restaurang Varma.

Intresserad av en marknadsplats?

Intresset för våra marknadsplatser brukar vara stort, men med tre marknadsdagar under hösten, kanske vi får plats med några fler. Ett krav på dig som marknadsdeltagare är att det du erbjuder är hållbart / ekologiskt/biodynamiskt / hantverk och det är vi som arrangörer som avgör om din verksamhet passar in i konceptet.
Om du kan skriva under på detta och är intresserad, så hör av dig till vårt kontor:
mail: info@skillebyholm.com  eller tel: 08-551 577 85

Höstmarknaden i bilder, från tidigare år: