Skillebyholms Höstmarknad - 2020 omarbetat till:
Höstförsäljning av biodynamiska och ekologiska livsmedel samt andra hållbara produkter

  Höstmarknaderna på Skillebyholm uppskattas av många besökare och försäljare. Vanligtvis deltar runt 140 försäljare på marknaden och flera tusen besökare. Många upplever det som en efterlängtad och festlig händelse under året.  Genom de talrika besökarna uppstår fina möten och även trängsel. Just trängsel är något som myndigheterna rekommenderar oss att undvika och till och med förbjuder just nu till följd av risk för smittspridning av Coronaviruset.
  För allas vår säkerhet har vi därför beslutat att istället arrangera flera mindre försäljningstillfällen under hösten 2020, med ett fåtal försäljare på plats. Dessa kommer att spridas ut över området, så att det finns gott om plats och ingen behöver trängas. De datum detta kommer att ske är:

  • Lördag 22 augusti klockan 10 - 16
  • Lördag 29 augusti klockan 10 - 16
  • Fredag 4 september klockan 10 – 16
  • Lördag 5 september klockan 10 - 16
  • Lördag 19 september klockan 10 - 15

  Med det upplägget räknar vi med att tillströmningen av besökare i år kommer att bli ytterst begränsad och utspridd vid varje tillfälle. På det viset finns ett upplägg som kan följa rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Sedan måste förstås alla ta sitt ansvar och hålla avstånd, samt att stanna hemma vid symptom som kan tyda på smitta.
   Självklart hoppas vi på, att nästa år bjuder på nya möjligheter och då vill vi gärna genomföra Skillebyholms höstmarknad söndagen den 5 september 2021. Då hoppas vi att få återse er alla igen.

Höstmarknaden i bilder, från tidigare år: