Årets Balkong på Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 

Nu skapas det! Skillebyholms bidrag till trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar i år blir i tävlingen Årets Balkong. Kreatör är vår duktiga trädgårdsmästarstudent Jeanette Söderlund. Hon har byggt hela balkongbidraget, med en okuvlig vilja att allt ska vara äkta och genomförbart för alla. Det allra mesta är byggt av återvunna fynd, piffat och fixat av Jeanette och allt ska kunna användas igen efter mässan. Vi är imponerade!!!! Men inte bara vi! Imorgon bitti ca. kl. 8 kommer SVT och ska intervjua Jeanette om hennes bidrag! Så fortsättning följer! Om ni ska till mässan, glöm inte lägga en röst på Jeanettes och Skillebyholms balkongbidrag!

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln