Konferens, föreläsning, studiebesök på Skillebyholm

Hos oss kan du boka många oilka typer av event som fest, bröllop, konferens eller föreläsning. I byggnaden Linden, finns två vackra och harmoniska konferenslokaler där vi  tar emot konfererande sällskap. Upplägget är flexibelt, allt från enbart lokal, till hela dagar. Ny restaurangverksamhet Restaurang Vildvux öppnade i Augusti 2023. Vi kan också anordna föreläsningar och studiebesök med rundvandringar i park och odlingar. Möjligheterna till övernattning är väldigt begränsade under terminstid, men vi kan ibland erbjuda enklare inkvartering t.ex. under sommaruppehållet. Intresserad? Lämna gärna en intresseanmälan här nedan, så kontaktar vi dig snarast för offert och bokning.

loading...

Lämna intresseanmälan konferens/fest:

Här kan du lämna en intresseanmälan för konferens, fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig för offert och ev. bokning. 

  • Ange önskat datum för konferensen. Om flera datum är möjliga, ange det som passar bäst och lägg till andra möjliga datum under övrigt.

Lämna intresseanmälan föreläsning/studiebesök:

Här kan du lämna en intresseanmälan för föreläsning eller studiebesök, fyll i formuläret och skicka, så kontaktar vi dig för offert och ev. bokning. 

  • Fyll i vilken sorts aktivitet du/ni är intresserade av

Kontakt konferens/fest/föreläsning/studiebesök:

Våra anmälningsformulär är till för att vi snabbt ska få korrekt information om dina önskemål och kunna ge dig ett omgående svar på din förfrågan.
Föredrar du att maila oss direkt, så går det förstås också bra. Det är Restaurang Vildvux  Skillebyholm som har hand om bokningarna.
E-mail: kontakt@vildvux.se

Skillebyholm ligger utanför Järna samhälle, söder om Stockholm. Gården omfattar 53 hektar åker, trädgård, hagmark och skog. Landskapet präglas av den sörmländska skärgården. En stor ekhage sträcker sig ner till en vik av Östersjön och genom löv- och barrskogen slingrar skogsstigar. Våra fina omgivningar är bara de väl värda ett besök!