Skillebyholms Höstmarknader

Skillebyholms Höstmarknad har sina anor ända tillbaka till mitten av 1970-talet. Den började som en möjlighet att sälja gårdens produkter till människor i området vid ett samlat tillfälle andra helgen i september. Med åren har marknaden vuxit och blivit en uppskattad folkfest och mötesplats som samlat tusentals besökare och över hundra försäljare. Inte bara Höstmarknaden, utan även Skillebyholm i stort har förändrats under denna period. Vårt främsta uppdrag idag är att vara en professionell utbildningsplats inom trädgård och odling, med medarbetare och övrig verksamhet anpassad därefter.
Vi på Skillebyholm har under några år arbetat fram ett nytt format för den traditionella höstmarknaden vilket innebär att vi genomför ett antal mindre marknadstillfällen. Även om den stora markanaden hade sin tjusning så märker vi att detta nya upplägg passar oss och platsen bättre. Datum för årets höstmarknader 2024 är 31/8, 7/9 och 14/9. 

Fokus på marknaden är ekologiskt/biodynamiskt/hållbart och en mängd fina hantverk! Kringliggande skolor ordnar med stor fikabuffé till förmånliga priser. 

Intresserad av en marknadsplats?

Intresset för våra marknadsplatser brukar vara stort, men med tre marknadsdagar under hösten, kanske vi får plats med några fler. Ett krav på dig som marknadsdeltagare är att det du erbjuder är hållbart / ekologiskt/biodynamiskt / hantverk och det är vi som arrangörer som avgör om din verksamhet passar in i konceptet.
Om du kan skriva under på detta och är intresserad, så hör av dig till vårt kontor:
mail: info@skillebyholm.com  eller tel: 08-551 577 85

Höstmarknaden i bilder, från tidigare år: