Lediga tjänster på Skillebyholm

Skillebyholm är en mötesplats och ett centrum för biodynamisk odling, utbildning och hållbar utveckling sedan 1974. Vi driver utbildning på hel- och deltid inom YH, VUX och i privat regi. Trädgården består av grönsaksodling på friland och i växthus, örtagård, blomsterodlingar och en park. På platsen finns även en populär lunchrestaurang samt gårdsbutik. 
Här nedan ser du de rekryteringar som är aktuella hos oss för tillfället . Om inga tjänster finns utannonserade är du ändå välkommen att höra av dig till vår verksamhetsledare Daniel Björklund Jonsson om du är intresserad av att arbeta på Skillebyholm.  

Ansvarig trädgårdslärare med parkinriktning

Nu söker vi en trädgårdslärare med ansvar för vår Komvuxutbildning Trädgård, som även kan leda och utveckla arbetet inom Skillebyholms parkmiljö. Du kommer att driva befintlig vuxenutbildning inom ramen för de avtal som finns, men också delta i vidareutvecklingen av utbildningen. En del av detta är att ytterligare integrera Skillebyholms vackra och unika utemiljö i undervisningen.
 Dina arbetsuppgifter
Du ska driva, planera och följa upp undervisningen enligt kursplan och satt budget. I detta ingår att undervisa, vägleda studenter, lägga schema samt rekrytera lärare där behov finns. Du rapporterar betyg och närvaro till utbildningssamordnaren. Tjänsten är fördelad på undervisning ca 40%, administrativt ansvar och utveckling av utbildningen ca 20% och arbete med parkmiljön ca 40%.
 Vem är du?
Vi söker dig som är trädgårdsutbildad och har ett gott kontaktnät inom branschen. Du har vana av att undervisa och har kompetens inom både trädgård och pedagogik. Du behöver ha en administrativ förmåga och vara lika bekväm att arbeta med dator, som med trädgårdsredskap.
 
Skillebyholm är en liten arbetsplats med ett stort hjärta där varje medarbetare bidrar till att utbilda och föra vidare tanken om en hållbar utveckling, såväl praktiskt som teoretiskt. Tjänsten är på 100% med placering på Skillebyholm i Ytterjärna. Frågor om tjänsten besvaras av verksamhetsledare Daniel Björklund Jonsson, 070-293 04 12. Vänligen maila din ansökan till daniel@skillebyholm.com senast 2018-12-09.

Praktikanter till odlingssäsongen 2019

Skillebyholm, Järna, en biodynamisk trädgård med grönsaksodling, örtagård, blomsterträdgård, med plantförsäljning och gårdsbutik. Skillebyholm är också en utbildningsplats för biodynamisk odling. Är du intresserad av att följa med en odlingssäsong i våra trädgårdar? Vi söker två praktikanter till grönsaksodlingen, örtagården & blomsterodlingen.
Detta gäller säsongen 2019 vilken sträcker sig ca 15/4 – 15/10.
Kontakta kontoret 08-551 577 85 (mån-tors kl.9.00-12.00)
eller maila till: info@skillebyholm.com
OBS! Lämna ditt telefonnummer så att trädgårdsmästarna kan kontakta dig!
 Välkommen med din ansökan!