Booki – List item

Find a booking

   • Örter och snittblommor

    All bookings exhausted

    Lär dig knepen av våra trädgårdsmästare hur du får till den vackraste odlingen av örter och snittblommor. Kursen hålls utomhus i våra prunkande odlingar. Kursledare Hanna och Martine. Kurskostnad 750 kr inklusive matig smörgås och kaffe/te.

   • Den ätbara trädgården

    All bookings exhausted

    Att odla sin egen mat är något som ger livskvalitet. Lär dig vilka grönsaker som passar för den egna täppan och få tips av proffsen för den rätta tillagningen som garanterat kommer kröna din odlingssäsong. Kurskostnad 850 kr inklusive vegetarisk lunch

   • Mjölksyrning

    All bookings exhausted

    Lär dig mjölksyrningskostens grunder och varför det är så nyttigt att äta mjölksyrade grönsaker. Vi mjölksyrar kål och morötter som du får ta med hem. Kursledare Per Henriksen. Kurskostnad 750 kr inklusive matig smörgås och kaffe/te.

   • Bygga egen spaljé

    All bookings exhausted

    Spaljén är en viktig byggsten i trädgården när det gäller att skapa trädgårdsrum. Vi bygger spaljé i naturmaterial och går igenom byggteknik, att rätt välja material och dimensioner, grundsättning och mycket mer. Kursledare Per Henriksen och Johan Hellqvist. Kurstid kl 10 - 17. Kurskostnad 800 kr inklusive vegetarisk lunch.

   • Florist steg 2

    All bookings exhausted

    Fortsättningskursen i blomsterarrangemang för dig som gått nybörjarsteget eller har tidigare erfarenhet inom blomsterbinderi. Kursledare Ylva Landerholm. Kurskostnad 850 kr inklusive vegetarisk lunch.