Praktikanter sökes!

Praktikplatserna för säsongen 2018 är nu tillsatta. Vi tackar för de ansökningar vi fått in och önskar alla sökanden som inte fått platsen lycka till på annat håll!

Skillebyholm, Järna, är en biodynamisk trädgård med grönsaksodling, örtagård, blomsterträdgård, samt plantförsäljning och gårdsbutik. Skillebyholm är också en utbildningsplats för biodynamisk odling. Är du intresserad av att följa med en odlingssäsong i våra trädgårdar? Vi söker två praktikanter till grönsaksodlingen, örtagården & blomsterodlingen.

Detta gäller säsongen 2018 vilken sträcker sig ca 15/4 – 15/10.

Kontakta kontoret 08-551 577 85 (mån-tors kl.9.00-12.00)

eller maila till: info@skillebyholm.com

OBS! Lämna ditt telefonnummer så att trädgårdsmästarna kan kontakta dig!

Välkommen med din ansökan!

 

2 reaktion på “Praktikanter sökes!

 1. Eva Lexell Törnblom

  Hej jag är intresserad av att vara praktikant hos er! Vill gärna veta mer om tidsomfattning å annat praktiskt. Jag har erfarenhet av trädgårdsarbete men längtar att lära mig mer och då särskilt om biodynamiskt trädgårdsarbete. Har gått trädvårdskurs i Järna och komposteringskurs i Skillebyholm och odlar hemma i trädgården.

  Svara
  1. Skillebyholm Inläggsförfattare

   Hej,
   Maila oss gärna dina kontaktuppgifter, med telefonnummer till info@skillebyholm.com, så ska jag be en av våra trädgårdsmästare ringa upp dig och ge dig all information du behöver.
   Med vänlig hälsning,
   Malin
   Skillebyholms kontor

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *