Dags att ansöka!

Tisdag 15 mars öppnar ansökan till YH-utbildningen ”Trädgårdsmästare, ekologi och entreprenörskap”. Läs allt om utbildningen, behörighet och hur du ansöker på vår hemsida. Sista ansökningsdag är 16 maj.

Trädgårdsmästareutbildningen varvar teori och praktik och ger dig en gedigen Yrkeshögskoleutbildning

Trädgårdsmästareutbildningen varvar teori och praktik och ger dig en gedigen Yrkeshögskoleutbildning

4 reaktion på “Dags att ansöka!

 1. Tristan Brännman

  Hej Tristan Brännman heter jag, är väldigt intresserad av eran Trädgårdsmästarutbildning 2år, jag har erfarenhet från arbete i växthus och ekologiska odlingar, traktor/lastare samt truckkörning sysslat med mycket genom åren och varje dag på jobbet för närvarande då jag nu arbetar på Torslunda gård i samklang med Svegro här på färingsö och kommer arbeta i augusti inne i växthuset åt Svegro, jag har ett relativt högt gymnasiebetyg och godkända kurser i pedagogik samt utlandsstudier i språk och mycket arbetslivserfarenhet senaste åren även restaurering av större växthus år plantskolor och dylikt, lär mig och studerar mycket på egen hand om odling och mikrobiotik symbios i ekologisk odling och gödsel alternativ och liknande samt det som kallar superfood växter och deras intressanta effekter även örter som adaptogen örter och luftrenande växter mitt mål är att i framtiden driva eget växthus och eran utbildning skulle passa fint för mig som en början till det.

  Eran sida tar mig bar hit och inte längre rörande att kunna ansöka till utbildningen, tacksam för hjälp önskar en trevlig dag :).
  /Tristan

  Svara
  1. Skillebyholm Inläggsförfattare

   Hej Tristan,
   Vad roligt att du är intresserad av vår YH-utbildning! Ansökan görs via Södertälje Kommuns Vuxenutbildnings web-ansökan
   Du hittar mer information om utbildningen och hur du ansöker här.
   Lycka till och hör av dig igen om du behöver mer hjälp!
   Med vänlig hälsning,
   Malin Olténg
   Skillebyholm Kontor

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *